Oldalak

2012. december 18., kedd

Szerdától ismét kétirányú a Várárhelyi Pál út

Elkészült a Vásárhelyi Pál út négysávosítása, ezzel pedig ismét a megszokott rend szerint járnak a 13-as, a 13A, 90-es és a 90F jelzésű autóbuszok a Bakay Nándor utca és a Kálvária sugárút között.


A Tisza Volán Zrt. tájékoztatása:


"13 és 13A jelzésű autóbuszvonalak

A 13-as és 13A jelzésű autóbuszvonalak Móravárosi Bevásárlóközponttól induló járatai ismét az eredeti, … – Katona József utca – Kálvária sgt. – Vásárhelyi Pál utca – Bakay Nándor utca – Londoni krt. – Mars tér – … útvonalon és az eredeti útvonalon lévő „Kálvária tér”, „II. Kórház”, „Kálvária sgt. (Vásárhelyi Pál utca)”, „Tisza Volán Zrt.”, „Vásárhelyi Pál utca (Bakay Nándor utca)”, „Mura utca”, „Huszár utca (Okmányiroda)” és „Londoni krt. (Bakay Nándor utca)” elnevezésű megállóhelyek használatával közlekednek. A visszaállást követően járatok a terelőútvonalon lévő megállóhelyeket nem érintik. Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy az eredeti útvonalra történő visszaállással összefüggésben a 13-as jelzésű autóbuszvonal Móravárosi Bevásárlóközponttól meghirdetett járatai óra 03, 23 és 43 helyett 2012. december 19-én (szerda) üzemkezdettől ismételten 5 perccel korábban, azaz óra 58-kor, 18-kor és 38-kor indulnak. A 13A jelzésű autóbuszvonal Móravárosi Bevásárlóközponttól induló járatai továbbra is az eredeti indulási időpontokban indulnak. A Tarján, Víztorony térről induló járatok esetében nincs változás.

A szerző felvétele.
90 és 90F jelzésű autóbuszvonalak

A 90-es és 90F jelzésű autóbuszvonalak Személy pályaudvarról induló járatai ismét az eredeti, … – Katona József utca – Kálvária sgt. – Vásárhelyi Pál utca – … útvonalon és az eredeti útvonalon lévő „Kálvária tér”, „II. Kórház”, „Kálvária sgt. (Vásárhelyi Pál utca)” és „Tisza Volán Zrt.” elnevezésű megállóhelyek használatával közlekednek. A visszaállást követően járatok a terelőútvonalon lévő megállóhelyeket nem érintik. A Petőfitelep, Fő térről és Lugas utcából induló járatok esetében nincs változás."